LP: Scorpions - Lovedrive! (1979)



En helt vanlig lördagkväll i Ruhr-området i baksätet på en taxi. På väg till stans hottaste disco händer plötsligt det som inte får hända. Jürgens tafatta bröstnafsande på kvällens dejt Sabrina (sitter i kassan på Lidl i Dortmund) falerar å det grövsta och Jürgen ångrar att han inte slängde ut tuggummit genom bilfönstret istället för att försöka gömma det i handen... Sabrina känner hur hon blir alldeles kall, han som verkade så trevlig när dom pratades vid i Sabrinas kassa... Jürgen tänker bara "scheisse!". Omtvistad omslagsbild av Hipgnosis.



Men som tur är hon en avslappnad tjej som skrattar bort den pinsamma händelsen och istället tar av sig klänningen och luftar det andra bröstet till allmän förtjusning. Puh, där hade jag en jävla tur, jag kanske får ligga ikväll trots allt, tänker Jürgen. Bakom bandfotot: ett Hubba Bubba-kletigt bröst. Big bubbles, no troubles?



Mera bilder från Jürgen och Sabrinas kletiga baksätesdejt på innerpåsen. Samma pose som på omslaget men nu är hela nöjesparken ute i friska luften. Ja, vad säger man? Tack så mycket? Glad påsk?



Och så avslutar vi med en närbild på det vid det här laget världsberömda bröstet.


A:
Loving You Sunday Morning
Another Piece of Meat
Always Somewhere
Coast to Coast

B:
Can't Get Enough
Is There Anybody There?
Lovedrive
Holiday

Producent:
Dieter Dierks

Skivbolag:
Harvest

SCORPIONS:
Klaus Meine, sång
Rudolf Schenker, gitar 
Mathias Jabs, guitar (A1, A3, B1, B2, B4)
Francis Buchholz, bas
Herman Rarebell, trummor

Gäst på skivan:
Michael Schenker, gitarr på "Another Piece Of Meat", "Coast To Coast" och "Lovedrive"

Trackback
RSS 2.0