12"-EP: Anthrax - Penikufesin! (1989)Halvkul tolvtummare från Anthrax där titeln "Penikufesin" ("nice fukin ep" baklänges) nog är det roligaste. Men varför då? Jo, den har som öppningslåt den toksåsiga (6,34 minuter!) "Now it´s dark" från lika toksåsiga skivan "State of Euphoria". En skiva som jag ägt men sålt iväg på grund av dess galopperande uselhet.

Inte blir det bättre heller när det sömnpillret har passerat. Nä, för då kommer en franskspråkig (!) version av franska hårdrocksgänget Trusts låt "Antisocial" där Trust-sångaren Bernard Bonvoisin sjunger verserna och Joey och gänget hojtar refrängen. Huga! Låten. Tar. Aldrig. Slut.

 
Jag behöver mera cymbaler, goddamnit!!!Sen vill dom skoja till det lite och spelar en jävla piratdryckesvisa. I över 5 minuter! Låten. Tar. Aldrig. Slut.Har faktiskt försökt sälja den här EP:n på ett antal skivmässor men då det inte är nån som vill köpa den ens för 30 spänn får jag väl behålla den... Men KISS-covern "Parasite" är ganska bra. 

 
Nu var det verkligen en nedåtgående spiral för Anthrax för nästa fullängdare från bandet var "Persistence of time". En skiva som jag ägt men sålt på grund av dess galopperande uselhet. Vad kom sen då? Jo, i tur och ordning "Sound of White Noise", "Stomp 442" och "Volume 8: The Threat Is Real"... Uuurk.
 

A:

"Now It's Dark" Anthrax 5:34
"Antisocial" (French Version) Norbert Krief, Bernie Bonvoisin 4:26
"Friggin' in the Riggin'" Traditional 5:18

B:
"Parasite" Ace Frehley 3:14
"Sects" Krief, Bonvoisin 3:06
"Pipeline" Bob Spickard, Brian Carman 3:00

Producent:
Anthrax

Skivbolag:
Island

ANTHRAX:
Joey Belladonna, sång
Dan Spitz, gitarr
Scott Ian, gitarr
Frank Bello, bas
Charlie Benante, trummor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0