Film på DVD: Street trash! (1987)Ännu en film som jag har haft på raspig men oklippt VHS på det glada 80-talet men som jag nu har inhandlat på glimrande DVD. Handlingen ryms på ett frimärke: uteliggare i Brooklyn kommer över billiga spriten "Viper" och häller i sig den. Och smälter bort. 
 
En helkroppssprängning bjuds vi också på. Smaskiga effekter!Jojo, så går det om man går under en balkong där en luffare just håller på och smälter.

 


Tre olika penisar gjorde för kapningsscenen: lilla "The Pecker", den lite större "The Poker" och stora rackaren "The Packer".
 


"How about a 68? You blow me and I owe you one" 

Helt vrickad film regisserad av James Muro som låter kameran flyga efter husväggarna, längs vägarna och in i smältande skallar. Utöver bortsmältande luffare och flygande penisar är det en stenhård polis som försöker lösa alla dessa dödsfall, en Vietnamveteran som bor på en soptipp som har svåra flashbackanfall, en over the top gangsterboss, en gängvåldtäkt, en jävla massa svordomar, kräkningar, kränkningar av alla de slag och så lite nekrofili. Fun for the whole family alltså. Mycket nöje!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0